Erou ce si-a salvat prietenul carandu-l in spate

Se numeste Ruben Nuncio si si-a salvat prietenul carandu-l pur si simplu in spate pana la spital, dupa ce acesta a fost lovit de o masina in timp ce se intorceau acasa pe biciclete. Pana aici nu vi se pare nimic prea iesit din comun, dar daca am sa va spun ca prietenul sau are 10 ani iar el doar 9, altfel suna povestea, asa-i?

Oficialii Memorial Hermann Hospital au declarat unui canal de stiri local ca Eric Kelley, 10 ani, este stabil, dupa ce a fost lovit de o masina, al carei sofer a fugit de la fata locului. Se intorcea de la scoala impreuna cu prietenul sau in jurul orei 7 pm, cand politia spune ca un SUV ce nu a respectat regulile de circulatie la intersectia dintre doua strazi, l-a lovit pe copil, a oprit suficient cat sa scoata bicicleta de sub roti si a parasit locul accidentului fara sa se intereseze de soarta copiilor. Realizand ce se intampla Ruben Nuncio a trecut la actiune si si-a carat in spate prietenul pana acasa de unde a sunat la 911.

Parintii copilului lovit spun ca acesta este inca socat de faptul ca masina nu a oprit la semnul STOP si ca nici macar nu au intrebat daca-i pot ajuta cu ceva, sau daca sunt in regula.

Politia din Houston a gasit SUV-ul in curtea unei case aflate in apropierea locului accidentului. Bara fata si farul dreapta erau lovite. Ofiterii au luat in custodie doua persoane, o femeie si un barbat, pentru ca nu sunt siguri cine a condus masina in momentul accidentului. Iar Eric Kelley se pare ca a scapat cu bine si va fi in regula.

Comentati?