Bucuresti – ultimul episod

Am ajuns la ultimul episod al acestei serii, si asa cum v-am obisnuit pana acum, am si de data asta informatii interesante despre Capitala. Poate ca pe unele le stiti dar cred ca vor fi si noutati absolute: de exemplu aveti idee cand a fost ridicat Hotelul Intercontinental, sau Magazinul Unirea, sau Muzeul Taranului Roman? Chiar daca stiti raspunsurile la aceste intrebari, cu siguranta ca veti afla alte lucruri interesante despre Bucuresti sau pur si simplu veti vedea cum aratau la inceputuri unele din cladirile emblema ale orasului. Imagini vechi ale unor cladiri celebre din Bucuresti am sa va mai aduc aici, asa ca va mai astept cu placere.

Un comentariu pe “Bucuresti – ultimul episod

 1. Buna Lucia,
  avem intr-adevar multe locuri vechi, interesante, pe care sa le vizitam in Bucuresti … insa la fel de interesanta este si istoria mai putin stiuta. Forturile din jurul Bucurestiului http://photos1.blogger.com/blogger/7888/1182/400/forturi%20google.jpg
  si cateva comentarii la
  http://www.natgeo.ro/romania/forturile-bucurestiului/?av-page=4 si mai sunt multe.
  chiar eu am facut poze la cateva, sunt f.interesante, daca ignori mizeria din jurul lor, cainii vagabonzi si timpul care iti trebuie sa le „descoperi” pe google earth :o) Istorie neexploatata si nestiuta de multi.
  pup,
  A.

Comentati?