Pisicăreală

Pisicăreală

„Facebook este o mare uliță pe care trecem cu toții și ne zgâim în ogrăzile vecinilor.
Unii și-au ridicat case model săsesc, unde e totul ferecat, dar trag cu ochiul cât cuprinde către peluza vecinului, din aia model american, fără gard. Alții fac grătare în curte, ori salate vegane pozate în farfurii de la Ikea.

Se fotografiază și se filmează (mai nou) cam tot: nunți, botezuri, cumetrii, serbări școlare, campanii electorale, proteste, primul dinte, poza de la echografie, pisicul, cățelul, șarpele, hamsterul, pietrele de la rinichi, măselele scoase, cozonacii, bradul, pasca, ninsoarea, pomii în floare, pantofii cei noi, noua freză, fotografii de la sala de fitness, de la bazin, de la locul de muncă, din cluburi, vacanțe… Lista poate continua la nesfârșit.

Pe mine NU mă deranjează nimic din toate astea. DE CE? Pentru că în parte le fac și eu, dar mai ales pentru că mi-am asumat să fiu aici, pe ulița numită FB.

Dacă mă deranjează că cineva și-a pozat cozonacii, nu mă uit, dau unfriend în cel mai rău caz, dar nu-i comentez urât și cu atât mai mult nu fac vreo postare aparte de genul: Offf, iar vine Crăciunul, iar o să simtă unii nevoia să fie buni, iar o să apară poze cu cozonaci, sarmale, bradul, serbările de Sărbători… Nț, nț.

Ce voiam să zic de fapt?
Pentru mine și alți pisicari urmează World Cat Show, un eveniment care se va desfășura anul acesta la Viena.
Pentru noi, pisicarii, World CAT Show este ca premiile Oscar, Nobel, Pullizer, Emy, Bafta, Grammy, ori competițiile de genul Formula 1, Roland Garros … în fine, ați înțeles ideea 🙂 Pe scurt : Șoc și groază! :))

Vor urma 3 zile în care voi posta numai despre acest eveniment, unde se vor aduna 1300 dintre cele mai frumoase pisici din lume.
Prin urmare vor fi multe poze și filme cu pisici 😊

Peste 2500 de oameni din lista mea sunt pisicari, ei mă vor înțelege. Celorlalți, dacă sunt deranjați cumva de avalanșa de mustăți și cozi ivite în fluxul sferelor înalte, le amintesc că suntem la un click distanță 🙂

Echipa României este puternic reprezentată anul acesta. Colegii din Federația Felinologică Română și clubul SofistiCAT vor pleca la Viena la Marea Pisicăreală Mondială.

Eu nu am pisici în concurs anul ăsta, dar mă duc să-mi încurajez colegii.
După ce am urmărit toate discuțiile iscate în jurul premiului Nobel, mă gândesc cu teama ca nu cumva să câștige marele premiu vreun cățel 😄 ” – text si fotografie Candice Prohanca-Dragota

Comentati?