Vidra, animal de companie

Sigur ca putem discuta pe marginea subiectului pe care-l ofera acest filmulet – daca putem face animal de companie din orice fiinta vie – insa trebuie sa recunoastem ca puiul de vidra este adorabil, iar cea care a postat filmul pe Youtube spune ca in niciun caz nu o trateaza pe Sidney drept animalutul personal. Muzica: Xavier Rudd „White Moth” si Fisher „Beautiful Life”.

107 comentarii pe “Vidra, animal de companie

  1. salut, imi plac foarte mult vidrele, si caut de ceva timp. are cineva un sfat ceva de unde as putea sa iau… ,multumesc

      1. salut!ma poti ajuta?se apropie ziua fetitei mele si ii plac vidrele.ma poti indruma?cum pot achizitiona un puiut de vidra?

  2. Va las si eu o adresa de e-mail (espada1177@gmail.com) si va rog sa ma contactati in cazul in care aveti informatii in legatura cu acest subiect.

    1. Buna ziua!Daca va ganditi sa vindeti puiul va rog sa ma aveti si pe mine in vedere.Multumesc!
      Negrescu Elena 0766202784

      1. Melenciuc Mihaela

        - Edit

        Reply

        Bună…. A-și dori să cumpăr un pui de vidra… Mă poate ajuta cineva cu vreo informație legată de vreun loc sau persoană care vinde puiuți de vidra? Mulțumesc mult!!!

  3. Costelus Spanac

    - Edit

    Reply

    Buna seara! As dori si eu doi pui de vidra. Va multumesc! Sa ma contactati cat de repede posibil pe nr de telefon:
    An nou fericit!

  4. Am dat un mai la Zoo Center si am intrebat:
    „Am citit undeva cum ca as putea gasii vidre de vanzare la magazinul Zoo Center din Timisoara, dar nu am gasit. Pot gasii in alta locatie? In caz ca nu gasesc, pot afla cand si in ce locatie se vor aduce? Caut de mult timp un pui de vidra si nu am gasit pana acum”

    Raspuns de la Zoo Center:
    „Conform legilor in vigoare, vidrele nu se comercializeaza in niciun pet shop.”

  5. As dori dacă știe cineva de unde pot să achiziționez si eu o vidră
    Îmi doresc una de mult timp dar nu am găsit
    Îmi plac enorm de mult si ias oferii toate condițiile necesare

  6. Pingback: Vidre De Vanzare | imprumut-rapid.online

    1. Buna, as vrea sa achizitionez o vidra. Este cineva din Bucuresti disponibil la o discutie si eventual o vizita sa vedem cum se ingrijesc? Va multumesc anticipat pentru ajutor!

    2. Buna, va solicit ajutorul deoarece as vrea sa cumpar o vidra si as vrea sa discut cu un stapan de vidra pentru a vedea daca putem sa avem grija de un astfel de animal si sa-i oferim toate conditiile necesare. Este cineva din Bucuresti disponibil la o discutie si eventual o vizita? Va multumesc anticipat pentru ajutor!

    3. Buna ziua, va solicit ajutorul deoarece as vrea sa cumpar o vidra si as vrea sa discut cu un stapan de vidra pentru a vedea daca putem sa avem grija de un astfel de animal si sa-i oferim toate conditiile necesare. Este cineva din Bucuresti disponibil la o discutie si eventual o vizita? Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Comentati?