Incredere reciproca

Incredere reciproca. Ce inseamna asta? Increderea este mai mult o speranta decat o certitudine. Si daca este mai aproape de loterie decat de stiinta, desi ea este primordiala pentru un sprijin psihic si emotional, cum de se aliniaza planetele astfel incat vine din ambele directii (ca de-aia e si reciproca)? Si cum se obtine ea cand e vorba de om si animal?

De obicei lebedele sunt extrem de teritoriale si nu agreeaza deloc apropierea ori compania umana. Richard Wiese a fost insa norocosul ce a trait un emotionant moment in operatiunea de salvare efectuata impreuna cu prietenii sai de la fundatia ce se ocupa de salvarea si ingrijirea pana la reintoarcerea lor inapoi in libertate in Anglia. Iata cum descrie el ce i s-a intamplat:

„Am ridicat-o in brate, apasand-o usor pe piept pentru a se simti in siguranta. Dupa cateva momente a incetat sa mai opuna rezistenta si si-a incolacit realmente gatul dupa gatul meu. Ii simteam inima batandu-i pe pieptul meu. Ca sa simt acest moment cu adevarat complet, as fi vrut sa pot sa inchid ochii si sa ma bucur. Este cu adevarat minunat sa simti o legatura reala si incredere reciproca – cand un animal realizeaza ca nu-i vrei raul.” — via Ross Bishop

Incredere reciproca

Comentati?