Lege impotriva stricarii aerului

La noi aerul e atat de stricat mai peste tot incat initiativa de a introduce o lege impotriva stricarii aerului este inaplicabila.

„Calcatul pe broasca” in Malawi va poate aduce doar probleme. Guvernul acestei tari din sud-estul Africii a adoptat o lege care interzice flatulatiile in public! Autoritatile din Malawi ii pedepsesc pe raufacatorii „care strica aerul” in incercarea de a avea „cetateni responsabili si disciplinati”. Insa localnicii se tem ca stabilirea vinovatiei va fi dificila si poate duce la erori judiciare, mai ales ca „infractorul” poate da usor vina pe altii pentru infractiunea lui. (foto:lyricallywaxing.blogspot.com)

O persoana (ce a dorit sa-si pastreze anonimatul) din Malawi a declarat pentru website-ul Africanews.com: „Dumnezeule! Ce se intampla intr-un loc public, ori la reuniunile la care este dificil de identificat „vinovatii”? Copiii vor nega deschis ca au stricat aerul si vor da vina pe un adult, dar cu adultii?! Si cum vor putea demonstra vinovatia? Acest lucru este extrem de jenant” a spus ea.

Comentati?