Prea multe haine, prea putin spatiu

Cand vine vremea inlocuirii hainelor din dulap in functie de anotimp la mine in casa e revolutie. Prea multe haine, prea putin spatiu, valizele se dovedesc insuficiente si incep sa-mi promit ca nu am sa mai cumpar decat strictul necesar, ori doar cand cedeaza ele. Moda este oricum o chestiune de interpretare personala, de adaptare a stilului propriu la evenimentele diverse si la nevoi. Imi propun in fiecare an sa le dau pe cele care nu mi se mai potrivesc; si chiar dau, dar pe multe nici macar nu apuc sa le despaturesc, ce sa mai spun de purtat?!

Am citit despre oamenii cumpatati care isi cumpara cinci obiecte esentiale de imbracaminte pe care le combina dar ideea garderobei infinite mi se pare excelenta. Cititi mai jos ce spune Oana despre ideea (si businessul) a doua fete:

„Știu de ideea asta, Garderoba Infinita, de mult timp, încă de când era în faza de primă testare la public. Mi se pare excelent: închiriezi haine premium (dar și accesorii – genți și ceasuri) pentru întâlnirile de business (dar nu neapărat). În loc să plătești pe haine o avere (căci unele chiar atâta costă), le închiriezi la un preț decent (55, 70, 80 de lei), le primești acasă, le porți, te bucuri de ele și apoi le trimiți înapoi gratuit. Nu te stresezi cu partea de curățare a hainelor, căci e inclusă în preț, deci not your business. Ah, iar dacă îți place tare vreo piesă, după ce ai și purtat-o, poți să o păstrezi, beneficiind de un preț bun.

Eu, dacă aș merge la un birou zi de zi, aș alege o variantă de abonament, care îți oferă mai multe produse, deci implicit mai multe ținute, plus accesorii asortate și livrare gratuită. Însă nu e cazul, așa că acum mi-am făcut o selecție (sunt deja foarte multe variante pe www.garderoba-infinita.ro) pentru o ținută pe gustul meu, pentru joi. Joi e zi de joy. 🤭

Dacă vă surâde ideea, dați o fugă pe site, ca să vedeți despre ce e vorba.

Nu e numai despre închiriat de haine, e și despre a susține un business la început de drum, despre a le da încredere celor două tipe care au creat mica afacere, Ancuta Adriana & Andreea Cartu, despre a alege haine responsabil, despre a nu mai cumpăra piese vestimentare și accesorii pe care nu le porți niciodată, despre a purta haine create de designeri români sau haine de la branduri pe care le iubești, dar nu ți le permiți atât de des pe cât ai vrea. Și despre a te simți bine cu alegerile tale, făcute responsabil, nu sub impuls.

Bravo, Adriana & Andreea, vă țin pumnii să creșteți frumos și bine!” – Oana D. Botezatu

Fotografia apartine www.garderoba-infinita.ro

Comentati?