Decat sa ne manance viermii

Decat sa ne manance viermii

Cand albumul care este viata insasi ajunge la final n-ar fi dragut si chiar interesant sa tinem discul asta invartindu-se o eternitate? „And Vinyly” ne ofera sansa sa ne transformam intr-un disc de vinil pe care urmasii sa-l pastreze pentru ei si pentru generatiile urmatoare. Vorba unui prieten: „Picapu’ se reinventeaza”

Inregistrati un mesaj personal, ultima dorinta si testamentul, propria coloana sonora sau pur si simplu luati forma unui disc preferat.

Compania britanica, And Vinyly, va preseaza ramasitele intr-un foarte hiper-personalizat disc muzical precum clasicele discuri de vinil. Kit-ul de baza contine discul a carui coperta este „piatra funerara”, 24 de minute de sunet la alegerea voastra (sau ultima coloana sonora) si 30 de copii ale ultimului vostru album pe care sa le primeasca cei dragi.

„And Vinyly” a fost fondata de Jason Leach, ce este si co-fondator al grupului tehno si al studioului de inregistrari Subhead din anii ’90. Dar ideea transformarii cenusei intr-un disc i-a venit lui Jason Leach in momentul in care, pe un vapor fiind impreuna cu membrii familiei sale si incercand sa raspandeasca cenusa bunicului sau in mare, unul din unchii sai a scuturat urna pe partea gresita a barcii astfel incat bunicul lui Jason s-a … raspandit pe toti membrii familiei. Si se pare ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu tatal sau.

Ce-ati zice de cenusa presata intr-un Psycho Killer?! Imi pot imagina bocitoarele la inmormantare miscandu-se intr-un sincron pe ritmul The Talking Heads … A alege piesele ultimului album se va dovedi o actiune nu chiar foarte simpla, pentru ca veti vrea sa fie cel mai bun lucru facut … ultimul.

Toata povestea asta costa vreo 2.000 de lire sterline, ceea ce nu-i deloc ieftin, dar cu siguranta este iesit din comun, din tipare … si mai ales din normal!

4 comentarii pe “Decat sa ne manance viermii

  1. Asa e. Ce, sa-i lasi sa rasufle usurati dupa ce au scapat?! No way! 😀

    Cand eram fooooooarte tanara, imi spuneam ca as vrea ca pe la 50 de ani (mi se parea o bariera atat de indepartata si de neatins) sa inchei socotelile cu lumea asta … si ca pentru cei lasati in urma sa fie mai degraba sentimentul de regret ca am plecat, decat sa spuna (fie si numai in gand!) „Doamne, nu mai scapam odata de ea …?!”

    Mai am ceva de parcurs pana la 50 de primaveri si desigur ca nu mai gandesc la fel ca in adolescenta, iar acum (cu „numai” 2.000 de lire) ma gandesc sa fac o lista pentru cele 31 de exemplare ce vor trebui impartite … Pe cine sa bantui eu chiar si de „dincolo”?!

    Dar cu „numai” 2.000 de lire acum pot fi chiar si afurisita

  2. Imi pare rau Ingerila, dar astia iti iau 2.000 de lire doar pentru vinil. Iti iei si tu un Hummer si-atunci se potriveste si vinilu’ in geam 😀 Si sa vezi bantuiala dupa …

Comentati?