Caut prieten

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca spune un proverb.

Crezi ca e perfecta? Atunci tu si ceilalti 2.000 de admiratori credeti acelasi lucru. Tanara Zhang Mengqian, o studenta a unei universitati din China, a primit mai mult decat s-a asteptat atunci cand anuntul ei „caut prieten” a iscat o adevarata isterie printre colegii sai de sex masculin.

Pe 8 Martie, pentru a celebra Ziua femeii, Universitatea de Electronica si Tehnologie din China, in Chengdu, le-a dat studentelor o bucata alba de hartie si a cerut fiecareia dintre ele sa scrie o dorinta si sa posteze apoi hartia pe un perete al dorintelor.

Iata ce a scris boboaca Zhang Mengqian pe cartonasul ei: „Ma numesc Zhang Mengqian, sunt studenta in anul intai, si cred ca sunt atragatoare, insa in mod ciudat nu pot sa-mi gasesc un prieten. Oricum, eu cred in destin. Daca ai aceeasi dorinta, vino te rog sub fereasta caminului si striga-mi numele intre 12:30 si 12:50 pe 11 Martie, iar eu am sa ma uit de la geam. Daca esti genul meu, am sa cobor sa te cunosc.”

Poate ca v-ati dat desigur acum seama ce s-a intamplat citind titlul, mai ales daca va mai spun ca exista o rata de 25 de femei la un barbat in China, asa ca aveti acum imaginea unui adevarat concurs de strigaturi.

Mesajul fetei a devenit atat de popular incat la pranz pe 11 Martie peste 2.000 de studenti erau in fata caminului. Nu toti au fost suficient de bravi sa-i strige si numele totusi, si asta pentru ca nici unul din cei care au facut-o nu au avut deloc noroc.

Probabil ca dupa intamplarea asta domnisoara Zhang Mengqian si-a invatat lectia si NICIODATA nu va mai cere in public un prieten intr-o tara cu peste un miliard de locuitori! (sursa Quirky China)

Comentati?