Mascariciul

Nu stiu daca l-ati vazut pe mascariciul asta care castiga bani din muzica, dar daca nu, atunci va invit sa va luati si un servetel pentru ca veti rade cu lacrimi. Stiti vorba romaneasca „Prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul!”. Eh, asa e el! Ii trebuia sa se „arunce” la o piesa de-a lui Freddie! Nu-i era de ajuns ce canta el …

Nu sunt destule desene de-astea de se hlizesc pentru cât am râs eu! :))))))))))))))) Montaj tendentios 😀 rautacisme! :))))))))))
Pentru cine are nevoie de mai multe explicatii, nenea asta ce a indraznit sa creada ca poate aborda o piesa de-a lui Freddie nu-i nimic altceva decat un caraghios ca multi altii de pe la noi pe care vrajitorul de la butoanele mixerului il face sa se creada cantaret.

Tragedia asta s-a intamplat in cadrul Glastonbury Music Festival, unde Kanye West a socat audienta cu acest …. cover dupa Bohemian Rhapsody (audienta care, fie vorba intre noi canta piesa de o mie de ori mai bine decat scheauna el). Noroc cu sufletul generos care si-a luat ceva din timpul sau sa ne monteze „duelul”. Senzational Freddie 😀 Sunt precisa ca asa a facut cand l-a auzit pe nefericit.

https://youtu.be/nwN6dPNXklg

Comentati?