Cum sa obtii Interzis la mall ori hypermarket

Interzis la mall ori hypermarket – idei pentru barbatii care se plictisesc la „shopping”

Dupa ce m-am pensionat, nevasta mea ma tot chinuia sa merg cu ea la cumparaturi, ca „si-asa nu avem ce face toata ziua”. Si ma tot cara dupa ea prin mall. Partea proasta e ca eu (ca toti barbatii, dealtfel) am oroare de lins vitrine si pierdut timpul prin magazine. Iar nevasta-mea e campioana la luat magazinele la rand. Pana ieri, cand a primit o instiintare din partea magazinului:

Draga Doamna Popescu,

In ultimele 6 luni sotul dvs. a facut oarecare probleme in magazinul nostru, a avut un comportament pe care nu-l mai putem tolera, asa ca suntem nevoiti sa va interzicem sa ne mai vizitati magazinul. Motivele pentru decizia noastra (completate cu inregistrari ale camerelor de supraveghere) sunt urmatoarele:

15 Iunie: a luat 20 de alarme de pe produse si le-a strecurat in buzunarele sau produsele altor cumparatori.

2 Iulie: a setat toata aparatele radio cu alarma de la raionul Electrocasnice sa porneasca alarma la 5 minute unul de altul.

7 Iulie: a varsat 2 tuburi de ketch-up dintr-un colt al magazinului spre toaleta femeilor.

19 Iulie: S-a dus la un angajat nou si cu un ton oficial i-a spus:
– Aveti un cod 4 la raionul de gradinarit.
Din aceasta cauza angajatul si-a parasit postul, drept urmare a fost sanctionat de catre seful de departament, iar aceasta a dus la greva angajatilor si – prin urmare – au fost pierderi pentru firma noastra.

4 August: a umplut cu bomboane M&M casuta de scrisori si reclamatii a magazinului.

14 August: a mutat panoul de atentionare „Atentie!!! Suprafata alunecoasa” in zona acoperita cu mocheta a magazinului.

15 August: a ridicat un cort in zona articolelor de camping si a spus unui numar de 20 de copii ai clientilor ca nu au voie sa vina in camping decat daca aduc fiecare cate o patura si-o perna in 2 minute. Sectiunea de lenjerie de pat a avut de suferit.

23 August: a setat toate sistemele homecinema sa cante marsuri patriotice comuniste si a organizat o parada prin magazin.

4 Septembrie: s-a folosit de una din camerele de supraveghere pe post de oglinda pentru a-si curata nasul.

10 Septembrie: in timp ce proba cateva din pustile de la raionul de Vanatoare si Pescuit Sportiv l-a intrebat pe angajat daca stie unde se gasesc pilule antidepresive in magazin.

3 Octombrie: se plimba intr-un mod ferit si ascuns prin magazin in timp ce fredona melodia din Misiune Imposibila.

15 Octombrie: S-a ascuns intre rafturile noastre cu camasi pe umeras si – cand se apropia un client – incepea sa strige: “EU, EU, ALEGE-MA PE MINE!!!”

25 Octombrie: cand am facut la sistemul audio al magazinului un anunt s-a ghemuit brusc in pozitia fetala si a inceput sa strige: „O NUUU, NU VOCILE DIN NOU!”

Si ultima, dar in nici un caz cea mai putin importanta:

31 Octombrie: a intrat intr-o cabina de proba, a inchis usa si – dupa aproximativ 10 minute – a strigat foarte tare: „Bai-fratilor, iar ati uitat sa puneti hartie igienica!” O angajata de la raionul imbracaminte a lesinat …

Un comentariu pe “Cum sa obtii Interzis la mall ori hypermarket

Comentati?