La multi ani!

Am invatat sa iubesc precum cateii: neconditionat. Eu cred ca o fac frumos, curat, cu toata inima. Fara efort si fara sa cer ori sa astept ceva in schimb. De-aia se si cheama dragoste neconditionata si tot de aceea probabil am strans in inima mea oameni absolut minunati care imi daruiesc emotii atat de puternice si atat de frumoase.

Multe nu stiu eu sa fac, dar ceea ce fac este din inima, cu drag, fara sa conteze altceva decat bucuria celuilalt. Si ma gandesc ca si cei care-mi sunt prieteni, apropiati ori bucatele de suflet, sunt asemenea mie. Tocmai de aceea, acum, cand trebuie sa tragem linie si sa facem un bilant e musai sa spun ca ma simt onorata, fericita, muta de uimire ca atatia oameni frumosi, sensibili, creativi, spirituali sunt langa mine. A fost un an complicat, coplesitor pe alocuri, dar in final nu pot decat sa multumesc pentru ca suntem, cei care mai suntem, si sa sper ca ne va fi mai bine la anul. Sa va vegheze ingerul pazitor si sa aveti mereu grija de luminita din interior, aia de va face speciali. Si da, lasati-va inima sa va fie lumina! La multi ani!

„The object of a new year is not that we should have a new year, it is that we should have a new soul.” Have a new soul next year! (clipul e vechiut, dar mesajul este general valabil)

La multi ani!

2 comentarii pe “La multi ani!

  1. Happy New Year!
    Un an nou plin de bucurii si impliniri!
    Cuvintele din text mi-au mers la inima pentru ca au fost scrise din inima! Megapupicicicici! Si nu sunt singurele… 😉

Comentati?