O problema cu … noduri

scarfO problema cu … noduri: Ce spune stilul unui barbat de a purta fularul despre personalitatea lui

A fost odata ca niciodata, cand barbatii erau barbati, inainte ca Peter Andre sa-i convinga sa-si epileze pieptul ca sa atraga mai multe femei, asadar era o vreme cand ei, domnii, nu acordau prea multa atentie fularului. Cum s-au mai schimbat lucrurile insa! In ziua de astazi, multumita unor celebritati ce se „rasfata” cu titlul de artisti, barbati de peste tot sunt impachetati in asa fel incat sa le fie mai cald decat unei starlete la primul semn de raceala.

scarf orlandoNodul posh: acest clasic nod, alunecos, are un iz de glamour continental pentru ca smecheria purtarii lui da sentimentul ca esti un playboy in St Moritz. Din pacate arata mai degraba a fost baiat de scoala publica. Daca Printul William ar fi sa imprumute pasiunea iubitei lui Kate pentru catei si sa-si scoata animalutele la plimbare probabil ca asa ar purta si el fularul.

scarf bradStilul de scoala veche: Purtat in maniera ezitanta a unui scolar fortat sa poarte cadoul tricotat de mana bunicii si primit de Craciun, aruncat pe umar in speranta – zadarnica altfel – ca va putea cadea la un moment dat, acest stil sugereaza ca nu ati imbratisat trendul. Vi l-a cumparat nevasta? Ah, chiar e cadou de la bunica … Inteleg.

scarf davidComod, confortabil: Un aspect distinct nemasculin, in care capul apare fermecator din faldurile de lana, este conceput sa topeasca inima privitoarelor si sa le indemne sa-si duca la indeplinire dorinta de a va imbratisa. Insa daca nu vor tabara pe tine asa cum te astepti, este pentru ca de cele mai multe ori vor presupune ca ai o infectie in gat si vor pastra distanta. Gripa asta porcina, bat-o vin!

scarf rodArtistul: Acest mod de a purta fularul este ca o declaratie, ce trebuie sa transmita un soi de indiferenta fata de stilul de purtat normal in jurul gatului, dar cu siguranta trebuie tras de la gat si indesat intr-un buzunar cand treci pe langa un santier!

KenAgentul sub acoperire: Fularele sunt adesea folosite de celebritati pentru a atrage atentia sexului opus. Desi, cu exceptia regretatului Rege al Pop-ului Michael Jackson, oricine poarta un fular in jurul fetei risca sa fie confundat cu un spargator de banca si tratat ca atare.

Comentati?