Feriti-va de cautatorii de aura

Multa lume necajita in tara asta, zau! Dusi cu pluta tot mai multi. Exemplu de deranjat, cautator de aura, cu gat sucit (eu as zice ca are si mintile tot asa) …

„Pentru că tot am scris aseară despre individul cu inelul, haideţi să vă povestesc despre un alt tip de care mi-am amintit şi-acum câteva zile.

L-am cunoscut acum câţiva ani, era într-o relaţie c-o profesoară de engleză şi, în paralel, cu încă două tipe. Dar s-a-ndrăgostit de mine. În felul său, un anume fel care pe mine nu m-atingea nici cât negru sub unghie. Nu era ceva deosebit pentru el, căci, după cum spunea, zilnic se-ndrăgostea, fie şi de un fir de iarbă. Ba chiar şi de o furnică, de o albină sau de o floare. Iubea tot tot ce mişcă: femei, bărbaţi, bătrâni, câini, vaci, libelule, purici, fluturi, iubea întreaga natura, iubea fiecare zi ca şi cum ar fi fost ultima.

Mai întâlnisem aşa ceva, astfel că erau fumate miresmele de-acest gen. Omul venea cu idei din zona buddhismului, înţelese greşit, astfel că-n fiecare femeie vedea o zeiţă. Era împotriva geloziei, dar în aşa măsură, încât afirma convins că orice fericire a iubitelor lui cu alţii e şi fericirea sa. Aşadar, era atât de profund, încât era-n extaz prin empatie. Problema a fost că m-a-ntâlnit pe mine şi-n sinceritatea sa abruptă eu eram „cea mai sus dintre toate”. Aura mea era magnifică. Avea el al treilea ochi deschis, căci buchisise cărţile lui Lobsang Rampa. Era convins ca va urca trepte nebănuite-n ceruri alături de mine, că ne vom dizolva şi ne vom contopi extatic cu tot universul. Doar visa. Şi-a tot visat vreun an, în ciuda tranşanţei mele.

Mi-am dat seama imediat ce era cu omul, în plus, nu m-atrăgea absolut deloc, dat fiind că mentalul lui avea o mare problemă. Fizic era foarte ok, dar degeaba. Ei bine, pe stradă, mai că nu făcea scurtă la gât, căci, din două în două minute, întorcea capul după o tipă. După bărbaţi sau bătrâni niciodată. După neajutoraţi, nici atât. Vorbind în genere, nu e vorba de gelozie aici, ci e vorba de o lipsă de respect a individului în cauză. Trebuie să fii dus cu Svadhisthana să nu-ţi poţi controla instinctele chiar şi-atunci când eşti cu o tipă. L-am întrebat dacă şi cu iubitele lui face acelaşi lucru.
– Bineînţeles că da, în pofida durerii de gât, mi-a răspuns râzând.

Uitasem de el, dar mi-am amintit acum câteva zile, pentru că l-am văzut din maxi-taxi, pe trotuar, taman când îşi sucea gâtul. 😀 ” – Ioana-Steluţa Manea

Comentati?