Craciun

„Breaking news: Salut, lume! Azi ies în oraș să-mi cumpăr primul cadou de Crăciun, apoi mă întorc și mi-l ascund undeva prin casă ca să-l pot găsi surprinsă abia atunci. Voi urmări cu atenție oamenii, voi încerca să evit aglomerația și mă voi holba cu distincție la decorațiile de iarnă de prin oraș.

De asemenea cred că voi intra în vacanță, asta însemnă că s-ar putea să arborez fața sărbătorească, aia cu zâmbet fără motiv dar nu neapărat prostesc. De obicei îmi iese, deși când le zâmbesc festiv oamenilor de pe aici se uită la mine de parcă urmează să-i altoiască cineva. Par cam supărați pe ei și pe lume iar dacă le zici ceva despre sărbători reacționează ca niște mâțe trase de coadă.

Neapărat voi trece și pe la cofetărie, ăsta e un popas cultural de maximă importanță pentru mine. În cinstea voastră cei mai simpatici cititori ai mei din lume voi ronțăi o prăjitură cu ciocolată. Am zis!

Cam atât, dacă-mi mai vine vreo idee pentru azi o țin pentru mine că doar nu trebuie să știți voi tot ce fac. Poze nu primiți pentru că ies singură și selfiuri nu servesc. O zi supercalifragilistică să avem cu toții. Și zâmbiți, vine Moș Crăciun în curând!” – Dana Banu

craciun

image: Kestutis Kasparavicius

Comentati?