Jos Pagina 1!

Da, chiar asa! Jos Pagina 1! Nu e ideea mea, ci a unei prietene a unui prieten al meu (Ea e Alina Floroi, el e Liviu Souca).

Astazi stirea momentului in sport a fost/este performanta uluitoare a tenismenilor Florin Mergea si Horia Tecau ajunsi in semifinalele Turneului Campionilor in echipe diferite, cu sanse mari de a se fi intilnit in finala. (Ceea ce s-a si intamplat, de altfel!) Aproape de neimaginat o finala romaneasca la acest nivel! Iar ziarele de sport deschid editiile lor cu prima pagina avandu-i pe fratii Becali in arest preventiv. O lipsa mai profunda de profesionalism ca in domeniul jurnalismului sportiv nu cred ca exista nicaieri, desi cam toate domeniile sunt gaunoase. Rusine!

„Finala de la Londra va fi una românească: noii lideri mondiali îi întâlnesc pe Florin Mergea și Rohan Bopanna. Este o performanță remarcabilă pentru țara noastră – a spus Horia Tecău în cadrul ceremoniei organizată imediat după finalul meciului. El și JJ Rojer au primit imediat trofeul care îi desemnează echipa numărul 1 a lumii la final de an.” (fotografia dcnews.ro)

Comentati?