Zapada in plina vara

Ce faci cand prietenul tau cel mai bun se pregateste sa te paraseasca? Luati-va servetelele aproape, urmeaza ceva … precipitatii.

Sophia este un Saint Bernard de 6 ani ce se afla in stagiu terminal de cancer. Iubeste iarna si ii place sa se joace in zapada. Dar sfarsitul a venit in mijlocul verii. Unde sa gasesti zapada in plina vara aproape de locul in care locuiesti (fara sa locuiesti la Poli ori pe varf de munte? Omul ei, adica oama, Alyson Page, a gasit totusi modalitatea de a-i oferi o ultima experienta de cateva ore de zapada inainte de a fi eutanasiata.

Alyson a dus-o pe Sophia la Chill Factore, o partie indoor din Manchester, UK. Asa cum spune Alyson si in video:

„Adora pur si simplu zapada, asa ca am trimis un email. Nu m-am asteptat sa fie atat buni sa ne lase sa venim si s-o aducem cu noi, dar trebuia sa incerc. Am primit raspunsul ieri si se intampla chiar inainte de injectie, asa ca a fost pur si simplu o minune.

In ultimele saptamani nu a mai fost interesata de absolut nimic asa ca s-o vad acum fluturandu-si coada de placere si tavalindu-se in zapada este incredibil. A fost o ultima zi minunata pentru ea.” (Photo: Peter Byrne/PA Wire/AP)

Comentati?