Viata in Nepal

nepalN-am fost niciodata acolo, am citit cate ceva despre Nepal, am vazut vreo cateva documentare si am ascultat povestiri ale prietenilor sau cunoscutilor mei ce au avut sansa sa viziteze locurile acestea inainte de tragedia care i-a lovit. Zilele trecute am remarcat cuvintele unui amic de pe Facebook si mi-am dat seama ca ceea ce a fost, asa cum a fost nu va mai putea fi la fel si e atata frumusete acolo – oameni, peisaje, atmosfera. Asa ca, dupa cuvintele lui Andrei Nicolas Stefan sunt cateva scurte filmulete ca un reminder pentru cei pe care pasii i-au purtat pe-acolo si ca un imbold pentru cei ca mine, care n-au fost, sa ajute cumva acum la reconstruirea vietilor oamenilor acestora.

„Din păcate acest loc astăzi este un morman de pietre dărâmate. Am dorit să revin aici anul acesta. Am renunțat în ultimul moment gândindu-mă că mai am timp suficient pentru a revedea locuri și am preferat o altă destinație. Acum îmi dau seama că această imagine nu o să o mai revăd niciodată. (foto © Costin Miu)

Alergăm tot timpul după nimicuri, ne bucurăm de lucrurile mărunte și uitam cât de norocoși suntem. Pe mine evenimentele din ultima perioadă m-au pus mult pe gânduri. Sper să schimb ceva în viitor în viaţa mea și să reflectez mai mult la adevăratele valori ale vieții.”

Pe strazile din Kathmandu

Kathmandu by night

Kathmandu si Nepal de la inaltime

Comentati?