Biletul la control, va rog!

Biletul la control, va rog! Credeti oare ca e posibila aceasta rugaminte intr-un tren din Pakistan? Eu zic sa va mai ganditi si sa priviti desigur si fotografia. Este mai potrivit sa fie avertizati calatorii sa se tina cat mai bine de orice le ofera siguranta.

Calatorii musulmani ce parasesc – folosind trenul – anticul oras Multan din Pakistan sunt mai ceva decat sardelele; a spune ca trenurile sunt supra-aglomerate, nu reflecta prea bine realitatea: sute de calatori atarna de usi, stau pe acoperisul vagoanelor, se tin de tampoane, de grilaje, de manere, reusind cumva sa gaseasca o farama de spatiu. Va mai plangeti ca nu vine RATB-ul la timp, ca metroul circula prost? Ca e aglomeratie dimineata si seara? Judecand dupa zambetele celor din fotografie, batalia pentru un pic de spatiu a fost o buna afacere.

biletul la control

train-in-pakistan07

train-in-pakistan02

6 comentarii pe “Biletul la control, va rog!

  1. Am vazut scena asemanatoare (dar in miscare…) intr-un episod Amazing Race filmat in India vecina. Cica pute in trenurile astea de te ia cu ameteala. In plus, daca esti gagica, indienii nu se sfiesc sa te pipaie fara rezerve.

    Nu stiu daca pipaitul este valabil si in Pakistan, insa putoarea reiese din poze… E aceeasi.

  2. Cu 30 de ani în urmă, în iunie, călătoream la mare. Aveam bilete cu locuri rezervate pînă la Constanța. Nefiind sezon, nu exista o rută directă și am fost nevoiți să schimbăm trenul în București. Nici acum nu îmi explic cum am reușit toți trei (soțul, băiatul meu care avea 2 anișori, eu și o grămadă de bagaje) să ne suim în tren … pe GEAM cu ajutorul celorlalți pasageri :)) Pe ușă n-aveam nici o șansă … Ce vremuri!! 😀

    1. Ooh, trenurile spre mare! Din Bucureşti! O nebunie şi acum, doar că nu pentru urcarea în tren ci cu ajunsul acolo în mai scurt timp decât ţi-ar lua să mergi pe jos…:D

Comentati?