Lectii de dans

lectii de dansMaimutareli si fotografii uimitoare capturate in timpul unui dans plin de gratie al catorva primate – adevarate lectii de dans. Aceste maimute funky arata ca si cand ar fi libere ca pasarile cerului in poienita din padure unde si-au improvizat ringul lor de dans. Jucausele tinere primate au fost surprinse de fotografi in timp ce se misca natural facand roata tiganului, ori dand din picioare sau sarind.

Luati-va partenerii, va rugam, si urmati exemplul lor! Manifestand o nepasare omeneasca, „artistele” isi prezinta miscarile: salturi acrobatice in inaltul cerului, pasi atletici si coregrafii neobisnuite.

Trei grupuri diferite de maimute au fost surprinse de Anup Shah si partenera sa Fiona Rogers in aceasta spectaculoasa serie de fotografii in timpul unor lectii de dans 🙂

Verreaux Sifakas (Propithecus verreauxi) sunt primate de talie medie din familia lemurilor, se numesc Indridae si traiesc in Madagascar; cu blanita lor matasoasa crem si maro si coada lunga au topait intr-o poienita de padure Rezervatia Privata Berenty din Madagascar. S-au aruncat bratele in aer si-au intins cozile pentru a le ajuta sa-si asigure echilibrul in cautarea de fructe proaspete.

Tinerii Hanuman Langurs (Semnopithecus entellus) de culoare gri cu chipuri negre, au sarit multi metri in aer in timp ce parintii lor se odihneau la umbra in Rajasthan, India. Cat despre Geladas, cu un „plasturele” de piele stralucitoare de pe pieptul lor, au facut toate giumbuslucurile posibile si s-au jucat prinselea in timp ce s-au intors la casa lor, faleza de la marginea apusului de soarelui din Etiopia.

Comentati?