Magia nu a disparut

imagineIn fiecare Duminica in ziarul local este o rubrica pe care o caut cu placere. Se numeste „Casatorii si Aniversari”. Prezinta nu doar detalii despre casatoriile a diferite cupluri ci si felul in care s-au cunoscut si s-au curtat.

Daca te-a cuprins depresia si crezi ca viata iti ofera nimic altceva decat ghinion, respiratie urat mirositoare si doar momentul nepotrivit, daca esti convins ca nu mai exista in jurul tau magie atunci citeste cateva din anunturile acestei rubrici si vei primi inapoi un pic de speranta.

Povestea mea favorita suna cam asa: un tip calatorea cu taxiul prin centrul orasului intr-o noapte ploioasa din mijlocul saptamanii. Era trist, obosit si se ducea spre casa de la serviciu. La un semafor s-a uitat la oamenii de pe trotuar si a vazut cea mai frumoasa femeie din toate cate intalnise in viata lui. Se plimba singura prin ploaie fara sa poarte palton pe ea, si plangea. Fara ezitare a sarit din taxi, s-a dus la ea si a intrebat-o ce i s-a intamplat. Tocmai se despartise de iubitul ei si singurul lucru pe care mai dorea sa-l faca era sa se plimbe si sa planga. Lumea ei se sfarsise. Un an mai tarziu ei doi erau casatoriti.

Daca iti plac povestile de genul asta sau doar vrei sa crezi din nou ca frumosul, romantismul, magia nu au disparut de tot din lumea asta luati NY Times de Duminica si cautati „Weddings and Celebrations.”

Comentati?