22 Ianuarie

1983 – Filmul „E.T. The Extra-Terrestrial” devine filmul ce a generat cele mai mari venituri din istoria cinematografului. A pastrat aceasta „coroana” timp de 10 ani cand a fost depasit de „Jurassic Park”, tot al regizorului Steven Spielberg.

1984 – Computerul Mac Intosh de la Apple ajunge pe piata. Primul computer … domestic ­čÖé de la Apple este prezentat publicului via reclamele televizate din timpul „Super Bowl”. Avea sa iasa la vanzare doua zile mai tarziu, pe 24 Ianuarie.

2008 – A incetat din viata Heath Ledger. Tanarul actor australian, in varsta de 28 de ani, unul din cei doi eroi ai filmului Brokeback Mountain, a fost gasit fara suflare in apartamentul sau din Manhattan; s-a nascut pe 4 Aprilie 1979. A mai jucat in Casanova, 10 Things I Hate About You, The Patriot, A Knight’s Tale, Monster’s Ball, Candy, I’m Not There, The Dark Knight si ultimul film The Imaginarium of Doctor Parnassus. Divortase cu un an inainte de actrita Michelle Williams cu care avea o fetita pe nume Matilda.

Comentati?