52 de motive pentru care te iubesc

A fost o vreme cand am facut lucruri de genul asta: am umplut spatiile ramase libere din micuta garsoniera in care ne mutasem impreuna cu post-it-uri pe care erau scrise nimicuri de om indragostit.

M-am trezit intr-o noapte transpirata si cu inima iesindu-mi din piept pentru ca am indraznit, in vis, sa ma gandesc cum va fi viata mea fara el. Si am facut un atac de panica! Mi-era imposibil sa mi-o imaginez atat de goala. Intre timp viata mi-a bagat mintile in cap si mi-a demonstrat ca poti trai si fara ceea ce crezi ca este unica dragoste. Ma opresc. Devin cinica si chiar nu-i cazul!

Mi se pare ca dovezile de dragoste de pe internet sunt mult prea sentimentale? Cam, da. Eu sunt de parere ca dragostea o simti, nu o strigi in gura mare pe toti „peretii”. Imi place locul pe care-l ocupa ea in viata noastra? Oh, da!

Si chiar daca nu sunt genul care lasa mesaje de dragoste scrise cu pasta de dinti pe oglinda din baie, ma vad (poate ca mai am o sansa!) adunand paginile acestei micute carti incercand astfel sa ii declar iubirea sufletului meu pereche. Draguta si desteapta ideea.

O singura intrebare am: poti sa te gandesti la 52 de motive pentru care il/o iubesti?

Comentati?