Doar in America

Alaska este statul cu cel mai mare procentaj al persoanelor ce se duc la serviciu pe jos, fara sa foloseasca vreun mijloc de transport.

27% dintre americani cred ca omul nu a atins luna, adica nu a calcat pe ea.

Culorile oficiale ale drapelului american sunt „Old Glory Red”, „White” si „Old Glory Blue”.

Chiar daca ursul grizzly este animalul oficial al statului California aflat si pe drapelul statului, niciunul nu a mai fost vazut din 1922.

Cele 7 raze ale coroanei Statuii Libertatii reprezinta cele 7 continente. Fiecare masoara pana la 9 feet in lungime si cantareste 150 pounds.

Statul Montana are de trei ori mai julte vaci decat oameni.
35 de milioane de americani impart ADN-ul cu cel putin unul di cei 102 pelerini ce au sosit la bordul Mayflower in 1620.

Autostrada US Highway 550 din Colorado a devenit cunoscuta drept Million Dollar Highway pentru ca terasamentul a fost pavat cu minereu de aur de calitate inferioara.

Statul Alaska este de 429 de ori mai mare decat statul Rhode Island, insa Rhode Island are o populatie mult mai numeroasa.

Desi Ohio este listat ca al 17-lea stat al USA, este tehnic al 47-lea pentru ca Congresul American a uitat sa voteze rezolutia de admitere a acestuia in Uniune pana in 1953.

George Washington, Thomas Jefferson, James Madison, James Monroe, William Henry Harrison, John Tyler, Zachary Taylor si Woodrow Wilson s-au nascut cu totii in Virginia, facandu-l locul cu cei mai multi presedinti decat orice alt stat.

Comentati?