Jeff Dunham si umorul

Nascut in Dallas in 1960, Jeff Dunham a parcurs un drum lung de la debutul sau in show-business la varsta de 7 ani. Ca si copil unic al familiei, si-a inventat o intreaga „menajerie de personaje” ce l-a ajutat sa-si infranga timiditatea. A inceput sa-si dezvolte ventriloc-ismul cu o papusa de plastic. Primul sau spectacol l-a avut in clasa a 3-a, dar era o recenzie orala pentru Hansel si Gretel. Prima sa intalnire cu un ventriloc a fost in 1975.

A studiat si are licenta in Comunicare la Baylor University in Waco, Texas. Despre pasiunea sa spune: „In timp ce cei mai multi ieseau in week-end si se distrau, eu zburam cine stie pe unde pentru a-mi sustine show-urile”, recunoscand si ca in Waco se simtea ca un „peste mare aflat intr-un borcan prea mic”.

In 1988 se muta la Los Angeles si descopera un „borcan” mult mai mare. Are aparitii in numeroase show-uri de televiziune, inclusiv „The Tonight Show” sau „Late Show” cu David Letterman. In Ianuarie 2008 a fost votat comediantul nr.1 in America.

Urmariti-l in filmuletele de mai jos si veti vedea pe langa un bun comediant, un talent uluitor de ventriloc; personaje diverse, umor de buna calitate, abilitati extraordinare. Distractie placuta! (trebuie sa va spun ca filmuletele sunt netraduse, asa ca regret daca nu vorbiti engleza, sunt absolut delicioase!)

Jeff Dunham – Achmed The Dead Terrorist – Jingle Bombs

Jeff Dunham – Bubba J „Road Kill Christmas” Pop-Up Video

Comentati?