Cate-un copil la fiecare ecografie

Cum e sa te duci la doctor si sa ti se spuna: felicitari, sunteti insarcinata; veti avea un copil. La a doua ecografie iti iei din noul sotul/iubitul de mana si mergeti la doctor sa vedeti ce face puiutul. Si vi se spune: oooo, ce frumos, veti avea doi copii iar la a treia te anunta ca de fapt sunt 3.

Paul si Camille Thompson si-au intemeiat o familie. Camille are 34, si a fost incantata cand a aflat ca este insarcinata si extaziata cand a aflat ca are doi la opt saptamani si-apoi curand, la douasprezece saptamani, trei.

Trei frumoase fetite Amelie, Lori si Sofia se afla acum acasa in Houghton-le-Spring, langa Sunderland, dupa ce si-au petrecut primele 10 zile in spital. Prima data Camille si-a spus: „A fost absolutel uimitor, insa socant. Paul si cu mine am tot incercat o vreme sa avem copii, asa ca am fost absolut incantati sa asteptam un copil. Cand am aflat ca vor fi gemeni ne-am gandit: Excelent! Cand la a treia ecografie ne-au spus ca vom avea tripleti, Paul a intrat in soc. Insa totul a decurs normal si au venit pe lume sanatoase, nascute prin cezariana. Ne-am dorit intotdeauna trei copii, numai ca nu ne-am asteptat sa ne vina toti odata. Nu stim de ce nu au vazut de prima data ca sunt trei. Nu putem decat presupune ca erau ascunse una in spatele celeilalt. Dar suntem incantati sa avem trei copii sanatosi.”

Comentati?