Invitatie, chemare, rugaminte pentru ani in plus

De data asta chiar avem nevoie de voi. Duminica, 9 octombrie, la 8 seara, la Green e spectacolul „NOI 4”. N-ar fi un capat de tara daca n-ar fi sala plina, s-a mai intimplat si doare, dar scapi. Insa ar putea fi un capat de viata de data asta. Va spuneam ca teatrul nu e o cladire, insa in mod sigur teatrul e actorul care il face.

Duminica jucam pentru actorul Mirca Anca. Are leucemie. Un om tinar, si talentat, si bun care ar putea sa mai traiasca sau nu. E intr-un spital dintr-o tara si nu-i ajung banii sa-si mai cumpere citiva ani din viata. N-as fi crezut ca sintagma „time is money” poate fi adevarata si in sensul asta atit de crud.

Biletele la spectacolul de duminica vor costa minim 30 de lei, maxim cit va lasa inima si buzunarul. Nu e absurd ca zilele unui om se afla in portofel la noi? E crunt. Ma gindesc mereu ca mi se poate intimpla asta de pe o zi pe alta, azi sint bine, miine am cancer… si cred ca as aprecia enorm daca niste oameni ar scotoci in portofel ca sa-mi daruiasca mie niste ani in plus. In cazuri din astea spectacolul nu prea conteaza, daca veniti, veniti ca vreti, nu de dragul piesei, deci ar putea fi si proasta. Intimplarea face ca nu e, „NOI 4” e un spectacol chiar frumos, asa cum, de fapt, merita o cauza din asta.

Sper din toata inima ca am reusit sa aleg cuvintele care sa va faca sa veniti duminica acolo. Veniti? Rezervari la 0788452485.

Comentati?