Secretul succesului in vorbe si cifre

„Secretul succesului nu sta in a-ti face treaba, ci in a cunoaste omul cel mai potrivit s-o faca” Andrew Carnegie, filanthrop.

Cat timp poate tine o femeie un secret? Se pare ca numai doua zile. Studiile efectuate pe 3.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani au concluzionat ca 40% dintre ele n-au fost capabile sa pastreze un secret, indiferent cat de personal sau confidential a fost acesta. Din fericire, circa 27% au uitat ce li s-a spus in mai putin de 24 de ore.

Datorita faimosului Cod al lui Da Vinci, scris de Dan Brown, s-a inregistrat un interes deosebit in Prioria Sionului ÔÇô o societate secreta fondata in Ierusalim in 1066. Din pacate pentru cei ce ar dori sa adere, aceasta de fapt nu exista. A fost o farsa creata de pretendentul la tronul francez, Pierre Plantard, in 1956. In ciuda recunoasterii acestui fapt, exista oameni ce continua sa creada ca de fapt societatea exista.

PostSecret este un proiect de arta comunitar configurat astfel incat sa permita oamenilor sa isi dezvaluie anonim secretele lumii. Secretele sunt notate pe o carte postala, scriitorul si cititorul pornind de pe pozitii egale. Nu exista restrictii cu privire la continutul de fiecarei destainuiri, astfel ca acestea sunt extrem de diverse, de la adulter si abuzul de droguri la obiceiuri jenante de la toaleta si vise de guvernare a lumii. In primii doi ani, PostSecret a colectat si a facut publice mai mult de 2.500 de piese de arta.

Conform website-ului Serviciilor Secrete Americane (secretservice.gov) in prezent sunt 6.500 de agenti secreti in intreaga lume. E bine sa stiti ca agentii nu poarta ochelarii de soare cu scopul de a-si proteja identitatea, ci pentru a le permite sa scaneze imprejurimile ­čść

11 ierburi si condimente secrete sunt in reteta Kentucky Fried Chicken. Ei sunt atat de mandri de reteta lor secreta incat o pastreaza sub cheie si lacat. Amestecul de atat de ravnit (cred ei) incat portiuni di acesta sunt facute in locatii diferite din SUA, iar singura reteta scrisa de mana este pastrata intr-un seif. In timpul renovarii sediului KFCers, reteta a fost mutata intr-o locatie necunoscuta si pazita de patru voinici.

In faimoasa melodie a celor de la Beatles – Strawberry Fields Forever, se zvonea ca John Lennon spune la sfarsit „I buried Paul”. Cu toate ca Lennon a declarat intr-un interviu din revista Rolling Stone – la vremea respectiva – ca de fapt a spus „cranberry sauce” fanii raman divizati pe acest subiect.

Comentati?