Poveste de dragoste

Poveste de dragoste

Ador sa ma las invaluita de arome, sa admir culori, texturi, sa observ increderea pe care mi-o ofera un machiaj reusit, un parfum magic sau un deodorant fresh. De fapt, sunt indragostita de-a dreptul de produsele cosmetice si cred ca jobul meu este unul absolut minunat. Ma bucur ca un copil de fiecare zi in care, la birou, testez produse minunate pe care ajung apoi sa le folosesc zilnic. Am zeci de astfel de „povesti de dragoste”: unele mai intense, altele mai linistite, unele care apar la prima vedere, altele care se cladesc in timp, unele de scurta durata, altele de-o viata! Cam asa as putea descrie inceputul “relatiei” mele cu Rexona, deodorantul careia ii sunt fidela de vreo 20 de ani, de cand o matusa venita din Germania mi-a oferit primul meu deodorant. As putea spune ca povestea noastra de dragoste este una ideala, pentru ca a inceput pe loc – cand m-am indragostit de aroma discreta, apoi s-a consolidat pe parcurs – datorita increderii pe care am capatat-o, plus ca dureaza de-o viata. Pentru ca, desi am mai avut aventuri trecatoare, Rexona este deodorantul care mi-a fost tot timpul alaturi si pe care m-am putut baza.

De-a lungul istoriei noastre impreuna, m-am bucurat de aparitia primului ministick de poseta (deci l-am luat peste tot cu mine), am descoperit formule inovative care se activeaza in ritmul corpului sau cele care reduc urmele albe, si, l-am simtit cu placere si pe pielea partenerului meu de viata.

De curand, se scrie un capitol nou al povestii noastre de dragoste. Am testat varianta cu Aloe Vera din gama 48 de h si m-am indragostit din nou de Rexona. Uite cateva file din jurnalul pe care orice indragostita (chiar daca nu mai e adolescenta) il scrie cu religiozitate.

23 mai 2011

Azi am primit un comunicat de presa interesant. Rexona lanseaza o noua gama ce promite o stare de prospetime timp de 48 de ore. Iubesc brandul, nu m-a dezamagit niciodata, dar totusi … 48 de ore? De maine incep sa-l testez.

24 mai

7 AM
Nu am fost niciodata o persoana matinala si nu-mi place deloc sa ma trezesc dimineata. Insa, de cand Teo, baietelul meu cel mare e la scoala, sunt nevoita sa fac acest lucru zilnic. Pentru ca la mine cafeaua nu are nici un efect, am 5 minute sa fac un dus si sa ma energizez. Imi amintesc de gama Rexona si zic ca acum e momentul propice sa il testez. Scot din punga pe care am primit-o la birou Aloe Vera. Il folosesc si, din toropeala ce ma invaluise, simt cum aroma discreta si placuta, usor fresh imi „gadila” intr-un mod placut paipilele olfactive. Ok. Miroase bine. Urmeaza sa vad si cat de mult rezista. Uit de promisiunile brandului si incep sa robotesc prin bucatarie. Am 10 minute sa prepar micul dejun, sa fac pachetelul pentru scoala si sa il trezesc pe Teo.

7.40 AM
Dupa indelungi parlamentari – seamana cu mine, nici el nu e matinal, Teo este echipat la usa, cu ochii carpiti de somn. Am la dispozitie 10 minute sa il duc la scoala si sa ma intorc la timp pana nu se trezeste Mihai, baietelul meu cel mic. Iesim val vartej pe usa si, ma mai intorc din drum, urcand rapid pe scari 4 etaje, pentru ca ne amintim in fata blocului ca am uitat pantofii de sport.

8.00 AM
Ajung gafaind la usa – am alergat ceva de la scoala pana acasa, noroc ca nu sunt decat doua strazi – si ascult cu atentie. Nici un zgomot. Rasuflu usurata. Mihai nu s-a trezit. Apuc sa strang in urma dezastrului lasat de Teo in urma plecarii rapide la scoala, cand aud un scancet infundat. E Mihai care da semne de trezire.

10.00 AM
Ajung pe ultima suta de metri la ora de gimnastica de recuperare. Mihai este nascut prematur si are nevoie de putin ajutor pentru a incepe sa mearga. Noroc ca nu a facut mofturi la masa de dimineata si am ajuns la timp.

11.00 AM
Ne intoarcem acasa plini de energie si cu gura pana la urechi. Tot drumul spre casa ne-am hlizit si am cantat. Acasa ne asteapta nana, doamna care sta cu Mihai cat sunt eu la birou. Noroc ca am colegi intelegatori si nu trebuie sa deschid eu biroul. Ma imbrac rapid, imi pun intr-o geanta speciala o tinuta de cocktail si niste pantofi cu toc, pentru ca diseara am un eveniment. Merg la o lansare de parfum.

17.30 PM
Am avut o zi usoara la birou, am terminat un interviu si am programat niste sedinte foto. Abia astept sa merg la lansare. Mai am insa de luat Teo de la after school si de mers in parc cu amandoi nazdravanii.

19.00 PM
Imi duc pustii acasa unde ii dau in primire soacra-mii, apoi, in 5 minute ma imbrac cu outfitul de cocktail, imi pun pantofii cu toc stiletto, un strop de blush, putina mascara si un ruj in tonuri de piersica. Imi amintesc de Rexona 48 de h si o folosesc. Abia acum imi dau seama ca au trecut 12 ore si, intr-adevar, nici urma de miros neplacut. Citisem ca are o tehnologie unica ce permite eliberarea unor microparticule de parfum care se activeaza la miscarea bratelor. Asa se explica, probabil, cum de aroma discreta m-a insotit toata ziua. Plus ca pe rochia mea de cocktail nu-i nicio urma alba.

21.00 PM
Lansarea a fost una speciala. M-am intalnit cu cateva colege de breasla si una dintre ele chiar m-a intrebat ce parfum folosesc. M-am gandit o clipa si mi-am amintit ca uitasem sa folosesc. Deci miroase deodorantul… Aceeasi aroma fina.

23.00 PM
Ajung acasa si fac un dus racoritor. Folosesc un gel de dus fara miros si totusi, cand ma bag in pat – dupa ce mi-am pupat piticii de noapte buna – aroma aceea discreta isi face din nou simtita prezenta. Hm.. deci rezista.

25 mai

Ziua de zi decurge asemanatoare cu cea anterioara, doar ca, in loc de lansare, azi am un meeting la final de zi. Rexona 48 de h Aloe Vera nu-mi lipseste din poseta si realizez ca povestea mea de dragoste continua. Ma bazez ca aroma ei discreta ma va insoti peste zi si, chiar daca nu am folosit-o doar o data in 48 de ore, mi-a demonstrat ca rezista mult pe piele si tine locul cu brio unui parfum sau unei creme de corp aromate. Desi „relatia” noastra nu mai avea nevoie de teste, iata ca si acesta mi-a demonstrat inca o data ca iubirile adevarate nu te dezamagesc nicicand”.

Text de Bianca Poptean

Comentati?