Site misterios marca J.K.Rowling

Autoarea lui „Harry Potter” – celebra scriitoare britanica J.K. Rowling – si-a lansat joi un nou site ce a si fost rapid catalogat a fi „misterios”; pe el se anunta ca va face saptamana viitoare – pe 23 Iunie – un anunt important, spune AFP.

www.pottermore.com are pentru moment doar pagina de start de un rosu fucsia (de neimaginat pentru un site!) 😆 . O bufnita si-o cucuvea decoreaza „incinta” alaturi de semnatura scriitoarei si un „coming soon” (va fi lansat in curand) plin de promisiuni. Totul este si semnat! 🙂

Daca va mananca degetelele si sunteti fire curioasa, mangaiati cu mouse-ul cele doua inaripate … Un click pe oricare dintre ele va face acelasi lucru: deschide un mesaj care informeaza ca J.K. Rowling va face un anunt pe 23 iunie si porneste un cronometru care arata cat timp a mai ramas de la momentul click-ului pana la anunt.

Purtatoarea de cuvant a scriitoarei a precizat ca „nu este vorba de o noua carte, ci de un „nou proiect”, care nu este in mod direct legat de ultimul film din seria „Harry Potter” ce va fi lansat pe marile ecrane in vara acestui an.

Marca Pottermore este proprietatea studiourilor Warner Bros., ei fiind si distribuitorii filmelor din seria Harry Potter. Pe net se speculeaza ca aceasta trebuie sa fie lansarea unui joc video online sau inaugurarea vreunui parc de distractii urias.

7 volume are seria „Harry Potter”; au fost traduse in peste 67 de limbi, s-au vandut in peste 400 de milioane de exemplare, in peste 200 de tari.

J.K. Rowling are 45 de ani si este cel mai bine platita scriitoare din istorie. Franciza „Harry Potter” inseamna opt filme – productii Heyday Films – distribuite de Warner Bros. Pictures ce au generat pana acum incasari de peste 6 miliarde de dolari. Personajele principale sunt interpretate de Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson. (sursa: mediafax)

Comentati?