Cine-l vrea pe Evil Bob?

Proprietara si crescatoare de porci, Tara Sosa din Norfolk, UK, renunta la catelul ei, border collie pe care-l cheama Evil Bob. Problema este ca Bob ar avea putine calitati, dupa cum arata stapana in anuntul de mai jos, clar si raspicat:

Evil Bob ar aprecia daca ar gasi caminul perfect. Eu am incercat sa i-l ofer vreme de aproape 10 ani, dar mi-a ajuns! Este probabil cel mai rau caine ce-l veti intalni vreodata! Si-a inceput viata ca un ratat caine montan de salvare, probabil pentru ca o fi facut pipi pe alpinisti si le-o fi furat prajiturile din rucsac.

Nu a facut decat necazuri la ferma, pentru ca in primul rand nu suporta un numar mare de caini in preajma lui. Arata mai batran decat varsta lui, are dintii subrezi, ii miroase gura si are o atitudine proasta. Ar adora atentia unu la unu!

Este ingrozit de pisici, lovit de copitele cailor si muscat de porci. Nu ar trebui lasat nesupravegheat in casa pentru ca fura mancare, linge aragazul si face pipi la nivelul terrier-ului ca sa nu dea nimeni vina pe el!

Cele cateva calitati pe care le are sunt de fapt vreo trei: calatoreste in liniste in masina, ar fi in stare sa stea la piciorele tale sub birou, fara sa se miste, toata ziua si in general nu stii ca este prin casa, atat de „zgomotos” este si ultima, dar nu cea din urma, se poarta frumos cu copiii (atata timp cat acestia nu-i baga rujul pe gat!).

Sunt deschisa oricarei sugestii! Ar fi perfect pentru o persoana la pensie ca sa nu se agite prea mult unul pe celalalt. Chiar si ofertele de a fi plimbat vor fi apreciate.

Prietenii proprietarei catelului au postat pe pagina ei de Facebook parerile lor si i-au spus ca o suspecteaza ca glumeste. Unul chiar i-a spus: „Nici tu nu crezi ce spui! Bob este copilul tau. Ai fi pierduta fara el si proastele lui obiceiuri”! Dar raspunsul ei a fost uluitor: Oh, dar te inseli atat de mult! Cred fiecare cuvant pe care l-am spus. Am incercat chiar sa scap de el dandu-l unor fraieri din zona vreme de trei luni, dar din pacate s-a intors”.

Altii au glumit spunand ca este cea mai proasta reclama vazuta vreodata, iar d-na Sosa nu va scapa vreodata de acest caine dupa ce a fost atat de sincera in legatura cu comportamentul lui.

Eu cred doar ca este un catel are nevoie de atentie, este neadaptat vietii la ferma si nu este prea deschis sa imparta afectiunea cu nimeni. In plus, cand esti botezat de mic Evil Bob, trebuie sa te potrivesti cumva numelui, nu? 🙂

Comentati?