Unde nu-i cap, vai de … masina!

beach

A fost o decizie pe care cu siguranta ca a regretat-o instant. Insa pescarul ce si-a condus Honda 4×4, dincolo de limba de pamant ce este permanent acoperita de apa la reflux, a gresit sau si-a ignorat propriile cunostinte si a sfarsit prin a agoniza ore in sir pana a vazut-o disparand in noroi.

mud1
Dezastru: Afundata pana deasupra ferestrelor, Honda 4×4 a esuat in mlastinile celebre de la Brean in Somerset.

David Foster a privit neputincios cum masina sa de £25.000 a disparut incetisor in nisipul ud … unde a si ramas blocata, dupa ce a condus-o pe plajele inundate intotdeauna de flux din Brean, Somerset, in cautarea unui loc de pescuit intr-o dupa-amiaza perfecta.

“Vehiculul a disparut si fost atat de intepenit in nisip, incat nu a existat nici macar un moment care sa poata fi folosit ca punct de plecare in actiunea de a salva masina” a spus gardianul Pete Williams.

Dupa ce a venit din nou refluxul un camion de recuperare a fost chemat sa traga afara vehiculul vechi de 15 ani. Operatiunea de salvare a durat 2 ore si a costat in jur de 3.000£. Si asta fara cheltuielile pentru reparatii!

mud2
Martorii oculari amuzati s-au perindat pe plaja ca sa vada ruinatul 4×4 eliberat din stransoarea nisipului.

brean sands

A ignora semnele de avertizare de pe plaja asupra pericolului de a conduce pe-acolo si a te considera in siguranta poate fi (cel putin) inselator. Foster a explicat nefericitul eveniment ca fiind “unul din acele lucruri” ce se intampla fara sa-ti dai seama. „Am parcat-o sus dar a disparut in noroi” a spus el. „Cred ca nu voi mai putea s-o conduc din nou.”

mud3

Comentati?