Reclamatie pentru publicitate falsa

Stimata Comisie Federala pentru Comert – Divizia Nationala de Publicitate:

Va scriu pentru a ma plange in legatura cu un panou al unui grup evanghelic ce afirma ca Apocalipsa ar fi trebuit sa vina pe 21 mai 2011. In mod evident, acesta este un caz de publicitate falsa si ar trebui sa se ia masuri imediate!

Fiind un consumator american ascultator, intotdeauna am crezut tot ce mi-a transmis mass-media, asa ca am crezut grupul evanghelic pe cuvant ca sfarsitul lumii urmeaza sa vina pe 21 Mai, iar in acest moment sunt prins la stramtoare destul de grav. Asteptandu-ma ca sfarsitul sa fie aproape am renuntat la slujba mea, i-am spus proprietarului sa se duca naibii si am fugit pe strazi gol pusca. Acum, nu sunt doar somer, dar mi-au schimbat si yala de la apartament, sunt blocat afara in ploaie, fara haine si trimit acest mesaj de pe iPhone-ul pe care l-am lipit cu banda adeziva pe piept ca sa pot sa-mi sun familia si prietenii si sa le spun cand incep cutremurele si furtunile.

Daca evanghelistii au facut o micuta eroare de calcul si Armageddonul vine un pic mai tarziu, va rog sa nu luati in considerare aceasta misiva si sa aveti o minunata Zi a Judecatii.

PS: Daca civilizatia va continua pentru orice perioada de timp ati putea scoate de pe tv calugarii dansatori de la Cadbury? Reclama asta este antiteza incantatorului si ar trebui anulata ASAP.

Comentati?