Lenjerie la plic

Lenjerie la plic sau dragostea vine si in tolba postasului 🙂

Va prezint KnickerMail, un nou mod curajos de a livra lenjerie matasoasa dragutei voastre, disponibil acum.

In istoria seductiei exista mai multe momente cheie insa niciunul de forta celui ce va revolutiona modul de a-i transmite un mesaje mai spicy iubitei/sotiei. Cel putin asta este pretentia celor ce l-au generat. Multumita magiei unor intreprinzatori britanici si cu ajutorul USPS (United States Postal Service), puteti trimite chilotei prin posta.

Sigur, hainele comandate prin posta nu-s nimic nou, insa acesta este primul serviciu dedicat exclusiv trimiterii de chilotei ambalati manual by mail.

Pasul unu: analizati-va bine viata si cantariti daca chiar vreti sa faceti asta.
Pasul doi: alegeti culoarea (rosu, purpuriu sau negru) si compuneti un mesaj pentru biletelul scris de mana ce va insoti cadoul. (un vers de la Bee Gees ar trebui sa functioneze … sau, ma rog, orice stiti ca ar putea-o vraji).

Apoi, cateva saptamani mai tarziu, tanara femeie va gasi un misterios plic odihnindu-se in cutia ei postala. Chiloteii in cauza sunt din matase satinata cu panglici pe coapse, ceva ce ar gasi numai la Agent Provocateur.

Cu KnickerMail puteti trimite chilotei prin posta – un mod mult mai sexy de a spune hello (asa zic cei de la KnickerMail … 🙂 …). Alegeti culoarea, adaugati un biletel scris de mana si sunteti gata pregatit cu generatorul de bunavointa si zambete. Si cred ca doriti sa mai verificati adresa inainte de a trimite cadoul. (foto: http://shop.knickermail.com/ )

Comentati?