Cioco-destinatie: Venchi

Admiratul naturii, drumetiile, lenevitul pe o plaja sau vizitarea obiectivelor turistice … calatorii sunt manati de preocupari diferite insa majoritatea dintre ei au un lucru in comun – dragostea pentru ciocolata. Oare cati dintre noi pot rezista experientei delicioase a „bunatatilor ce ti se topesc in gura”?

O excursie pentru a va alimenta cu ciocolata, iata un tip consecvent de turism! Si nici nu trebuie sa va luati concediu pentru asta! 🙂 (fotografiile apartin Cioccogelateriei Venchi)

Si acum serios vorbind, desi ce-am spus mai sus nu-i o gluma, sunt festivaluri, muzee, expozitii, vizite la fabrici producatoare si magazine de specialitate (destinate celui mai popular desert, aliment, rasfat … spuneti-i cum vreti) disponibile in intreaga lume. Daca si voi aveti o slabiciune pentru dulcele rafinat si de neuitat, si pentru ca urmeaza luna Februarie si Love is in the air, Martie cand din nou … Love … is all around us, dupa care vine repejor si Pastele, de ce nu adaugati un obiectiv turistic pe agenda voastra (fie ea chiar saptamanala ori lunara) precum:
„Capitala ciocolatei” din Capitala – Cioccogelateria Venchi?

Pentru orice fan al aromei de ciocolata delicioasa exista o singura adresa:
Cioccogelateria Venchi
Calea Victoriei 214

venchi

Iubitorii de ambrozie (pentru ca de fapt asta se vinde la Cioccogelateria Venchi) sunt invitati la ultima adunare. In rest, singurei ori cu un prieten drag sufletului vostru sunteti ORICAND la fel de asteptati si de EXCELENT primiti. Este ultimul eveniment, de acest gen. Cred ca vor mai fi si altele (temkatica e generoasa), iar o vizita la Venchi este in sine un eveniment. Acum insa, iata un mesaj din partea prietenilor minunati de la Venchi:

„V-a stimulat simturile si v-a incurajat sa experimentati arome noi. V-a plimbat printr-o lume dulce, cocheta, v-a adus prietenii mai aproape.
Aperitivo – un eveniment inovativ, personal si extrem de indragit. Vineri, e timpul pentru L’Ultimo.

Grazie a voi,
Cioccolatieri dal 1878”


Vineri 7:30pm – Sambata 1:30am

Cioccogelateria Venchi
Calea Victoriei 214
Bucuresti, Romania

Be there or be square! 😀

Comentati?