Zanii Maseluta

„Nu gasesc munca asta deloc complicata pentru ca eu am facut o gramada de alte chestii tehnice. Am reparat chiar si biciclete” spune unul din eroii filmului. Sau ca sa il descriu totusi cu alte cuvinte, cum spunea prietena mea: „lejer, de backup pentru vacanta, no fancy chairs and servants”.

Cred ca dupa ce vedeti filmuletul urmator fie va paleste o durere insuportabila de dinti, fie va veti privi stomatologul cu alti ochi, fie treceti la cealalta extrema si nu mai vreti sa auziti de indeletnicirea aceasta never-ever-vreodata! Enjoy!

4 comentarii pe “Zanii Maseluta

  1. Ma bucur ca iti place dentistul „al fresco”. Realizezi ca individului daca ii spui 11 crede ca joci zaruri si cel mai probabil daca aude ca ai dintele fracturat iti pune fata in gips :-):-) L-as folosi ca back-up de vacanta, eventual mai vorbeste cu el inainte la telefon stomatologul de acasa 🙂 Doar sa nu-mi injecteze Fanta !

  2. Ce Fanta mai Simina?! Trebuie sa caut filmuletul cu procesul de productie al Coca-Cola 😀

    Daca in mintea „Seniorului” 😀 singura diferenta intre el si-un stomatolog e „the fancy chair” tu mai ai pretentii sa nu incurce Ciresica cu Fanta?!

    Ai pachet complet: roi de muste, praf, aspectul ustensilelor (ce parca tocmai fusesera luate dintr-un sit arheologic) acelasi ac la seringa pentru cat mai multe guri …

    Dar ce fac eu aici?! Am luat-o razna?! Oricum totul e suprarealist … Acolo n-as avea curaj sa ma duc decat daca mi-as lua cu mine de-acasa (ori din ultimul loc ce s-a-ntalnit cu civilizatia inainte de aterizare) ceva rezerve de mancare si apa … 🙂

  3. Vreau in India ! eu sunt masochista 🙂

    Sunt fascinata de „sterilizarea” instrumentelor prin spalarea cu periuta intr-o solutie „dezinfectanta”, as face replay continuu pe faza asta si pe cea in care ii ard o palma de revigorare tipei.

    Cat despre dentistul tanar ( mecanicul 🙂 i-ai vazut cel de-al doilea deget mare tip „gherutza” ? are 6 degete ! Asta da doctor pentru care ar fi de preferat sa aiba „mina usoara” :-):-):-)

  4. Lasa-ma-n pace! Am mai dat inca odata play si cand am revazut culoarea aia incerta a solutiei … dezinfectante (pe care o foloseste si pentru „dezinfectat” instrumentele, dar cu care ii si face amaratei aleia injectie) m-a luat cu ameteala … Si da, i-am vazut si al saselea … deget, si unghiile alea imposibile … mai mult gheare decat unghii … dar ce spun eu acum sunt … 🙂 „fineturi” la ce oribilitati se intampla pe trotuarul ala …

Comentati?