Omleta cu sunca e desueta …

Se pregateste omleta cu … pastile 🙂
De-a lungul anilor, ati devenit, organoleptic, cunoscatori ai tuturor specialitatilor cu si din sunca. Si cu siguranta ati auzit si de curajoasele si ciudatele incercari ce poate unora va strepezesc dintii … a fost sunca in inghetata, in ciocolata, in prajituri. Si tocmai cand credeati ca toata nebunia este gata sa inceteze, ca a ajuns in sfarsit la un final, cineva iti strecoara doua pastile mici si albe si-ti sopteste … „Ia-le cu apa!”

Da, ati ghicit, sunca este acum disponibila sub forma de pastile. Va prezint comprimatele efervescente Bacon Drink Tablets, o combinatie vicleana din carne de porc, carbonatatare si elementul de moda veche, apa.

Veti incepe prin plasarea unei comenzi online. Curand, o cutiuta subtire de tabla care contine 15 pilule mici, albe, rotunde va fi introdusa discret in cutia dumneavoastra de scrisori. Veti deschide cutia, luati doua pilule, trei daca simtiti ca traiti la limita, luati cel mai apropiat pahar cu apa si gal-gal, ghiogalt, veti fi baut un delicios pahar de apa carbogazoasa cu aroma de sunca. E ca si cum ati bea un pahar sfaraitor cu grasime de slanina … ei, mai putin grasimea.

Acum, daca sansa de a bea un pahar de apa cu aroma de sunca nu este o idee prea atragatoare va sugeram sa va extindeti orizonturile poate spre lapte ori suc, iar in cazul in care dulcele sucului ar putea fi interesant trebuie sa stiti ca dupa efervescentele tablete de sunca urmeaza comprimatele efervescente de Cupcake. Pentru ca, desigur, nimeni nu se va satura vreodata de cupcakes. Si in plus inca de la Star Trek am fost cumva pregatiti ca la un moment dat in viitor vom ajunge sa mancam si noi precum personajele din serialul SF (ori precum astronautii) o pilula care sa reprezinte intregul pranz ori cina. (sursa http://www.mcphee.com/shop/products/Effervescent-Bacon-Drink-Tablets.html)

Comentati?