Asalt asupra Castelului Bran

Inarmati-va cu lanterne, tarnacoape, lopeti si … un tensiometru, noaptea de maine o petrecem in Castelul Bran la vanatoare de comori!

Legenda spune ca deasupra comorilor ingropate s-ar aprinde noaptea o flacara verde pe care cei norocosi o pot vedea, drept care voi petrece cateva ore la miezul noptii in castel, oricat de sinistru ar parea, fiindca Fortuna Favi Fortus nu-i asa?

Cu complicitatea celor ce in toate celelalte zile ale anului pazesc cu strasnicie misteriosul castel, sambata la ora 20:00, vom putea intra pe domeniul castelului atunci cand toti ceilalti vizitatori au plecat. Ne vom imparti in echipe de cate 4-10, vom primi harti cu simboluri pe care doar ochiul de vanator de comori experimentat le poate descifra si va trebui sa parcurgem traseul singuri, fara calauza, prin intreg castelul.

Nu am de gand sa ma multumesc cu putin, chiar daca va trebui sa trec si prin locuri complet noi, care nu sunt accesibile in toate celelalte zile ale anului, prin temnita castelului cu pereti reci ca gheata si turnuri intunecate in care cine stie cate printese si-au asteptat Fat – Frumosul. Am de gand sa scotocesc fiecare coltisor si nu voi pleca cu mana goala. Timp avem suficient, ne incercam norocul pana la ora 03:00 noaptea.

Senzatia podelei Castelului Bran scartaind sub picioare in timpul noptii este fantastica, imi activeaza toate simturile si nu o ratez pentru nimic.

Comentati?