Astazi e ziua …

… Mea! Aproape in fiecare an (cu mici exceptii: cand am schimbat prefixul la 3 si am fugit de-acasa la mare, mi-am inchis telefonul si n-am vrut sa stie nimeni ca e ziua mea, si in ultimii 3-4 ani) m-am gandit la ziua mea ca la o re-nastere care-mi ofera de fiecare data o noua oportunitate: aceea de a-mi reinnoi speranta in viata si, cel mai important, de a crede in mine. Renasc in fiecare an pentru a o lua din nou de la capat. Fac anual un soi de bilant si ma iau la intrebari: 🙂

Ai suferit uneori? Ai facut-o ca sa inveti. Ai plans? Ai facut-o ca sa-ti speli sufletul. Ai resentimente? Exista intotdeauna o lectie si despre iertare. Uneori te simti singura? Este asa pentru ca ti-ai incuiat usa. Sunt momente cand te gandesti ca totul este pierdut? Este inceputul ameliorarii situatiei. Te simti izolat? Priveste in jurul tau si vei vedea oameni care astepta sa le zambesti pentru a se apropia de tine. Astazi este o zi excelenta pentru a incepe un nou proiect de viata.

Unde vrei sa mergi? Priveste mai sus, viseaza mai departe. Doreste-ti ce este mai bun; viata ne aduce ceea ce dorim. Daca ne gandim la putin, putin vom avea. Daca ne gandim cu tarie la ceva mai bun si actionam in acest sens, ce este mai bun va veni in viata noastra.

Da la o parte tot ce te leaga de trecut, tot ce-ti face rau. Arunca totul la gunoi, curata-ti inima, pregateste-o pentru o noua viata, o noua iubire, pentru ca noi suntem fiinte pasionale. Suntem capabili sa iubim de mai multe ori in viata, tocmai pentru ca noi suntem manifestarea iubirii.

Viata te cheama, te invita la o noua aventura, o noua calatorie, o noua provocare. In aceasta zi speciala, promite-ti ca vei face tot ce este posibil pentru a-ti atinge obiectivele; ai incredere in viata, ai incredere in tine insuti. Asta fac astazi, la vreo 2.500 de kilometri distanta de casa …

2 comentarii pe “Astazi e ziua …

Comentati?