A fost luna plina

Ce faci cand e luna plina si n-ai somn? Ai nevoie de o lumina (in afara de cea a lunii) sa poti scrie noaptea?

In ultimul timp, cum pun capul pe perna noaptea, o mie de ganduri incep sa-mi cotrobaie prin cap: urmatoarele articole, programul de a doua zi, afaceri neterminate, iar de cele mai multe ori ajung sa ma ridic din pat ca sa scriu cateva notite pentru a doua zi. Ma razgandesc si ma intorc la loc chinuindu-ma sa adorm ca sa nu trezesc toata casa.

Dar cat de simplu ar fi fost daca as fi avut un notepad si o lumina mai moale … asa ca Write? Light! pe noptiera. Este o lampa care emite o lumina suficient de puternica sa-ti permita sa notezi un doua-trei randuri rapid. Iar modul in care functioneaza este al naibii de haios, parca ar fi un penel intr-o calimara cu cerneala! Ridici creionul si se aprinde lumina; pui creionul la loc si se dezactiveaza. Simplu si minunat! Designer: Jaeun Park of Frabrica (Italia)

Ah! Si sa nu uit! Write? Light! a castigat un Premiul doi (medalia de argint) la Premiile IDEA Design 2010.

5 comentarii pe “A fost luna plina

  1. zana eficientei

    - Edit

    Reply

    Important e sa nimeresti creionul pe bezna, ca sa se aprinda lumina. Cu talentul meu de a rasturna noaptea tot ce e pe noptiera, cred ca as aprinde veioza, ca sa il gasesc 🙂

  2. Ooo, ce surpriza! Zana Eficientei imi citeste site-ul! Onorata! Pana la urma scopul scuza mijloacele! De lumina aveai nevoie, ce mai conteaza cum ajungi la ea?! 🙂

    1. ce trebuia sa vad la link-ul ce mi l-ai dat, Asterisc? (ca m-a bagat in „what to watch” si am niste sugestii in functie de ce am ascultat eu pana acum pe YouTube)

Comentati?