Sandra Bullock trebuie sa returneze Zmeura de Aur

Co-fondatorul Premiului Zmeura de Aur a iesit in presa pentru a face un apel actritei Sandra Bullock sa returneze premiul castigat de aceasta luna trecuta pentru Cea mai slaba Actrita.

„Suntem gata sa facem un gest fara precedent, un pas inapoi, cerand unui castigator sa returneze un premiu” spune John Wilson, co-fondator, cotidianului britanic Telegraph.

Daca va ganditi ca gestul lor vine ca urmare a ultimelor evenimente din viata personala a actritei, va inselati. Nu are nicio legatura. Membrii juriului ce acorda Zmeura de Aur nu si-au schimbat parerea despre performanta actritei in „All About Steve”, ei vor doar trofeul inapoi.

Spun ca i-a luat valul si in euforia momentului in loc sa-i dea Sandrei ieftinul trofeu (ce valoreaza rasuntoarea suma de $4.79), replica suflata cu un metal stralucitor pe care o primesc toti castigatorii, organizatorii i-au inmanat originalul vechi de 30 de ani. Data fiind varsta si raritatea, originalul este mult mai valoros ca si obiect de colectie.

John Wilson a explicat confuzia pentru Telegraph: „Sandra era extrem de grabita dupa ce a castigat premiul pentru cea mai slaba prestatie ca actrita, incat a plecat cu prototipul originalul executat de mana, cel ce este prezent la ceremonie din anii ’80.”

Sandra Bullock a facut senzatie aparand la festivitate si acceptand premiul pentru rolul sau din „All About Steve” aducand cu ea sute de DVD-uri cu filmul in cauza si a promis ca va returna premiul daca membrii juriului Zmeurei se vor razgandi dupa ce vor urmari filmul. In ziua urmatoare, Sandra Bullock a castigat Oscarul pentru Cea mai Buna Actrita cu filmul „The Blind Side” devenind astfel singura persoana ce a castigat vreodata ambele trofee in acelasi an.

Wilson a declarat pentru Telegraph ca nu i-a cerut personal actritei sa restituie premiul pentru ca vrea sa-i respecte intimitatea in aceasta perioada extrem de incordata a casniciei sale, insa ceea ce spune el nu prea face sens. Nu ar fi fost mai respectuos pentru Sandra si intimitatea ei pur si simplu sa o sune si sa-i explice incurcatura?

Un comentariu pe “Sandra Bullock trebuie sa returneze Zmeura de Aur

  1. „Nu ar fi fost mai respectuos pentru Sandra si intimitatea ei pur si simplu sa o sune si sa-i explice incurcatura? ” …si sa ii mai aminteasca inca o data ca este o actrita/regizoare slaba. Absolut 🙂
    Oscarul a fost o pura intimplare.

Comentati?