Ne indulcim putin?

Prajiturica din imagine este cunoscuta in afara tarii noastre sub denumirea de cupcake, un fel de mica briosa cu crema. Este atat cat este nevoie sa te indulcesti. Este adevarat, cupcakes-urile sunt una dintre cele mai mari daruri ale lui Dumnezeu pentru om; trebuie sa le gustati macar si veti deveni fanii lor declarati; ati inteles ideea, imi plac aceste prajituri, dar cu siguranta nu as plati 150.000 dolari pentru una.

ROX, un lant de bijuteriii cu sediul in Scotia, in echipa cu Cupcake Glasgow, au creat ceea ce ati putea numi o tratatie de nepretuit. Creatia lor poate ca arata ca orice alta micuta cupcake, dar de fapt este presarata cu zeci de diamante stralucitoare, care o fac sa valoreze 100.000 de lire sterline.

Crearea celei mai scumpe cupcake din lume a fost cel mai bun mod de a da valoare celui mai mare targ al consumatorilor din Scotia – „Stralucire in oras” – ce va avea loc intre 18 si 20 Iunie 2010. Daca sunteti interesati, scandalos de scumpa prajitura poate fi comandata la bijuteria ROX, din Glasgow. Insa aveti grija la dinti, stiu ca aceste diamante sunt destul de greu de … mestecat. (fotografii: Xinhua)

Comentati?