Culori vii

Este primavara! Sper ca toti ati avut un Martie extraordinar, ca n-ati fost pacaliti prea tare de 1 Aprilie si ca nu mai aveti prea multe de pregatit pentru Paste. Eu ma bucur de vremea frumoasa, chiar daca din cand in cand ne mai ameninta vremea asta cu cate o ploicica, si urmaresc prin casa urme de laboante ce-au testat noroiul … Dar ce fel de primavara e aia fara sa cureti constant noroiul?

Cand nu curat noroiul, ma joc cu o groaza de culori: rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, roz sau violet. Pana sa va urez Paste Fericit si sa mai vin cu un episod din „Viata in culori” ce spuneti de niste culori mai … vii?

Puii astia sunt in toate culorile curcubeului. Traiesc intr-o ferma din Durango, si sunt vreo 900 in total. In fiecare an inainte de Paste, proprietarii fermei injecteaza ouale ce sunt puse la clocit folosind culori alimentare, iar cand puiutii eclozeaza sunt gata imbracati in puf colorat. Procesul nu le face nici cel mai mic rau, iar pe masura ce cresc se intorc la culorile lor normale.

5 comentarii pe “Culori vii

  1. Nu mi se pare etic…Nu m-ar mira sa nu ii vedem in curand in Pta Obor.

    @Simina: O mica exceptie: daca unei persoane ii place galbenul, poate sa ramana carnivora 🙂 O gramada de alte motive sint in Food inc & Super size me.

Comentati?