Cea mai scumpa oglinda din lume

Trebuia sa fie un cadou scump pentru sotia sa, ce-ar fi facut-o cea mai „sclipitoare” de pe sosea. Insa toata buna intentie a sotului iubitor s-a transformat intr-o povara. Ian Grice, in varsta de 42 de ani a cumparat un Mini cromat pe care, desi l-a cumparat drept masina a sotiei sale, il foloseste in acest moment ca si oglinda in care consoarta isi improspateaza rujul de pe buze.

Ian Grice a platit £30,000 Mini Cooper-ul placat cu crom, ca si cadou de Valentine’s Day pentru sotia sa Toni. Insa spre disperarea cuplului, ei nici macar n-au putut sa-si scoata masina noua la plimbare, sa se laude cu ea, pentru ca nu au putut gasi pe nimeni care sa le asigure vehiculul. „Am fost lasat cu cea mai scumpa oglinda in proprietate” se plange el.

Super-stralucitoarea masina a fost cumparata dintr-un showroom din Londra. I s-a dat o saptamana de asigurare gratuita astfel incat sa se poata deplasa cu masina la el acasa in Greasley, Notts. Insa incepand din acest moment firmele de asigurari refuza sa acorde cuplului polita atat de dorita. Spun ca masina este mult prea fragila si ca va fi extrem de usor sa fie frecata sau zgariata, iar un purtator de cuvant al Asociatiei Asiguratorilor Britanici a declarat pentru „The Sun”: „Ar putea fi o tintă pentru hoti”.

De ce pune cineva la vanzare un produs ce nu poate fi folosit ?! … poate pentru ca exista un cumparator pentru un astfel de produs … Insa de ce nu poate sa-si conduca masina pe strada atat timp cat ea e inmatriculata, asta nu mai inteleg. Tinta

Comentati?