PETA vrea robotei

Treceti informatia urmatoare la categoria “ciudat dar adevarat”. Unul din ultimele proiecte ale PETA este o incercare de a-l salva Phil (faimoasa cartita americana) de la tratamentul crud si nefiresc de a-si vedea (sau nu) umbra in fiecare 2 Februarie. Credinta lor este ca ceremonia e “traumatizanta si stresanta” pentru simpaticul animal, si ca ar putea foarte bine sa fie inlocuit de un … robot.

Asadar cat este adevar in aceasta stire? Presedintele Groundhog Club of Western Pennsylvania spune ca Phil este tratat mult mai bine decat media copiilor din Pennsylvania. (Oare nimeni nu constata ca acesta declaratie este cel putin ciudata si alarmanta?) Totusi solutia propusa de PETA … in conditiile economice date, probabil ca nu este cea mai buna, chiar daca o cartita robot ar fi cu totul extraordinar.

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) este intr-o misiune de salvare a lui Phil din Punxsutawney sau, cum i se spune la el acasa, Punxsutawney Phil. Grupul pentru drepturile animalelor a sugerat ca „meteorologul” cu blanita, numit sa determine cat de lunga urmeaza sa fie iarna in fiecare an, ar trebui inlocuit cu un robot, scrie The Pittsburgh Tribune-Review. (sursa foto flickr)

Comentati?