Cei mai mari trandafiri

Pot sa fiu indiscreta si sa va intreb domnilor ce le-ati luat cadou iubitelor voastre? E secret care va sa zica … bineee! Daca fetele n-au fost chiar multumite, mai aveti o sansa, de fapt inca vreo doua-trei: Dragobete, 1 Martie si 8 Martie! Vai de voi! Cautati cadoul perfect, unic? Iata-l!

Acesti spectaculosi trandafiri masoara aproape 2 m inaltime. Intr-o ferma din Ecuador cuibarita intre doi vulcani de circa 2.900 de metri altitudine, acesti uluitori trandafiri cresc in mod natural inalti in solul lor natural. Zilele cu mai multa lumina a soarelui permit frumusetilor supradimensionate sa prospere peste asteptari. In final, elegant si frumos, fiecare fir „explodeaza” intr-o uluitoare floare cu o deschidere de 10 centimetri in diametru, creand o mare de petale de un rosu trandafiriu ce chiar raman proaspete mai mult timp. Cu fiecare achizitie veti primi o pereche de foarfeci profesionale care sa va ajute sa aveti grija de ei, alaturi de o vaza eleganta de sticla transparenta! Pretul? O bagatela: $349.95 Insa ca sa puteti sa-i comandati trebuie sa le duceti pe fete in SUA sau in Hawai pentru ca doar acestea sunt tarile din afara Ecuadorului unde se trimit comenzi. Mana pe telefon si rezervare la avion! Zbor lin!

2 comentarii pe “Cei mai mari trandafiri

  1. A fost si o emisiune BBC pe tema acestei grosolane manipulari mincinoase despre existenta acestor trandafiri. Se pare ca nici voi nu i-ati dat atentie. Este totul o minciuna, acesti trandafiri nu exista. Sper ca oamenii care citesc sa nu pice in plasa.

Comentati?