Cand motaie la volan in loc sa conduca …

Am vazut si zilele trecute la stiri (si-am si citit) despre „tanara” doamna de 60 de ani care a iesit dintr-o parcare publica in Australia cu mandra ei Toyota fix prin perete. Acum, o alta „tanara” doamna, de data asta de vreo 70 de primaveri, britanica, si-a distrus propriul garaj si si-a infipt masina fix in RAUL din spatele casei.

Pat Dancer, de 70 si … (restul o priveste), a incercat sa-si scoata Opelul albastru din garaj cand a perforat peretele garajului. Dar in loc sa apese frana a calcat si mai tare acceleratia si a zburat cale de vreo doi metri dupa care a aterizat exact in raul din spatele casei ei din Chillaton, langa Lifton in Devon. Masina a aterizat in bot cu fundul in sus in aer iar Doamna Dancer a ramas captiva in masina.

Politia a fost chemata de un vecin si a fost scoasa din masina si dusa la spital cu rani la picioare si in stare de hipotermie. Purtatorul de cuvant al Politiei din Devon and Cornwall a declarat: „Femeia s-a panicat si in loc sa faca cel mai simplu lucru si anume sa opreasca masina dupa ce a atins zidul si-a complicat existenta apasand acceleratia, daramand zidul si distrugandu-l. Masina ei a fost gasita in rau cu rotile din fata in apa, dar din fericire ea nu a avut rani foarte grave”.

Intrebarea mea – legitima cred – este: cum e cu controalele medicale si cine le da dreptul sa se urce la volan la varsta la care ar putea sa mai conduca doar caruciorul stra-nepotului?!

Comentati?