Angelina Jolie a fost detronata!

Angelina Jolie este inlocuita de un model. Dupa o campanie de trei ani, in care a fost imaginea gigantului imbracamintei de lux St. John, compania a anuntat ca o inlocuiesc pe prea-binecunoscuta Angelina Jolie pentru ca faima ei „punea in umbra marca”.

CEO Glenn McMahon a explicat pentru Women’s Wear Daily ca schimbarea nu a fost personala, spunand „am vrut sa renuntam la actrite si la blonde. Vrem sa aratam un punct de vedere modern al St. John,” si a continuat, „Am evoluat.”

Oricum inlocuitoarea Angelinei nu este doar orice model. Este Karen Elson, supermodelul britanic, care este faimoasa si pentru podoaba sa capilara de un rosu de foc si deasemenea pentru faptul ca s-a lasat convinsa de fotograful Steven Meisel sa-si epileze complet sprancenele pentru o sesiune speciala de fotografii.

Curios insa, Elson – ca si Angelina Jolie – este probabil mai cunoscuta pentru viata ei personala. In 2005, s-a casatorit cu rockerul Jack White dupa numai o luna de cand il cunoscuse. Cei doi s-au casatorit intr-o ceremonie condusa de un preot shaman intr-o canoe pe fluviul Amazon. Cuplul are doi copii, Scarlett, nascuta in 2006, si Henry, nascut in 2007. S-au cunoscut cand Elson a aparut in „The White Stripes” clipul video pentru „Blue Orchid.”

Nu este insa pentru prima data cand St. John face schimbari, probabil pentru a atrage consumatorii tineri. Inainte de Jolie si o extrem de scurta campanie cu Gisele, modelul companiei a fost Kelly Gray, fiica fondatorilor companiei. Semnatura lui Gray era formata din parul blond, pielea bronzata si tendinta de a poza in locatii de pe diferite plaje cu barbati mult mai tineri (si ocazional, un tigru in lesa), insa s-a confundat cu brand-ul St.John pentru mai bine de doua decenii intr-atat incat ea era cunoscuta printre clientii brandului si bloggerii din fenomenul fashin drept „the St. John lady.”

Comentati?