A supravietuit unei caderi de 60 de metri

Cand e sa ai noroc, ai noroc si gata! O chinezoaica a supravietuit caderii de la etajul 18 al unui bloc de locuinte dupa ce a aterizat intr-un boschet si apoi s-a rostogolit intr-un troian.

Ou, in varsta de 26 de ani, din Beijing, isi punea la uscat pe balcon cateva lucruri spalate dimineata devreme, cand a alunecat si a cazut, scrie Beijing Times. Doctorii spun ca a supravietuit caderii estimate la 60,9m doar pentru ca a avut norocul sa intalneasca in cadere tufa, apoi gramada de zapada si in plus a avut jacheta ei matlasata.

A fost gasita zacand in troianul de zapada, acoperita de un strat de 15 cm, de catre un barbat ce-si plimba cainele si acesta a fost cel ce a dat alarma. Uimiti doctorii de la Spitalul Third Peking University au tratat-o pentru multiplele fracturi, dar spun ca va supravietui. Profesorul Zhang spune ca „Ar fi fost devastator daca ar fi cazut direct pe pamant. Multumita tufei, zapezii si jachetei ei, caderea i-a fost amortizata”.

Ou imparte un apartament inchiriat cu doua foste colege de clasa ce dormeau inca in camerele lor cand politia le-a batut la usa. Ele le-au spus politistilor ca balconul are doar 90 de centimetri inaltime si ca Ou obisnuia sa se urce pe un scaun sa-si puna rufele la uscat pentru ca uscatorul electric le era stricat.

„Am atentionat-o de mai multe ori sa fie atenta dar nu ne-am asteptat niciodata ca asa ceva sa se intampple cu adevarat”.

Comentati?