A rezistat 98 de zile pe o insula nelocuita

2buddy

Asezati-va confortabil pentru ca am pentru voi o poveste despre un beagle si refuzul unei familii de a se recunoaste infranta si a renunta la Buddy, catelul in varsta de 4 ani al familiei, pe care l-au regasit dupa 98 de zile petrecute pe nelocuita Insula Gull din Golful New Jersey.

Familia Kelley, din Eatontown, NJ, l-a pierdut din ochi pret de cateva clipe pe Buddy pe 31 August cand ii schimbau lesa in timpul unei plimbari pe Dogs Beach in Manasquan. Doua luni mai tarziu, Buddy, ajuns doar piele si os, a fost vazut pe langa calea ferata ce leaga insula pustie de continent.

survives-98-days

Cum a supravietuit exact cainele este neclar, dar oficialii Pazei de Coasta i-au spus lui Charles Kelley ca au incercat vreme de cateva saptamani sa-l prinda dar n-au reusit. S-a hranit probabil cu crabi sau pescarusi morti gasiti pe insula. Cand a fost prins avea 8,5 kg de la 16. Au reusit sa-l pacaleasca prinzandu-l in final intr-o capcana.

Familia este de-a dreptul „extactica” si crede ca acest catel este un „miracol” nu doar pentru ca a supravietuit, dar si pentru ca a ajuns inapoi in familie si mai ales pentru ca „se poarta ca si cum nu a plecat niciodata, nu a devenit deloc salbatic”.

Comentati?